Ruim en instapklaar handelspand op A locatie te Hasselt met parking

Vraagprijs: € 1 450 000 Hasselt Kramerslaan 13 001/2
Ontdek uw zakelijke toekomst in het hart van Hasselt! Dit prachtige handelspand, gebouwd in 2008, bevindt zich op een uitmuntende locatie aan de Grote Ring van Hasselt, waardoor het de perfecte basis is voor ondernemers die streven naar groei en zichtbaarheid.

Uw ondernemersdroom in de kern van Hasselt

Met een totale oppervlakte van 654 m², verdeeld over twee volwaardige bouwlagen, biedt Residentie Gaerveld ongekende mogelijkheden om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. De begane grond omvat een indrukwekkende open ruimte van 327 m², uitgerust met een functionele kitchenette, ideaal voor zowel retail als een stijlvolle ontvangst van uw klanten. De eerste verdieping is tevens 327 m² groot en is zorgvuldig ingericht met volledig uitgeruste kantoorruimtes, inclusief inbouwkasten en een ruime vergaderzaal. Deze etage biedt comfort en functionaliteit, met een volledige klimaatregeling via airconditioning.

Volledige uitrusting voor maximale efficiëntie

Deze hedendaagse bedrijfsruimte is ontworpen met aandacht voor detail ... en efficiëntie. U vindt hier aluminium ramen met dubbele beglazing die niet alleen energie-efficiënt zijn, maar ook het natuurlijke licht maximaliseren en prachtige uitzichten op de stad bieden. Het pand beschikt tevens over centrale verwarming met een condensatieketel op aardgas, een warmtepomp, en een geavanceerd ventilatiesysteem voor optimaal binnenklimaat.

Exclusiviteit en bereikbaarheid

Exclusief aangeboden met 21 autostaanplaatsen, waarvan de verkoopprijs van de 19 niet-overdekte staanplaatsen 7.500,00 EUR/staanplaats bedraagt. Deze plaatsen garanderen uw commerciële pand dat zowel u als uw bezoekers altijd van optimale toegankelijkheid en comfort genieten. De twee niveaus zijn onafhankelijk toegankelijk met een aparte ingang en verbonden via een interne trap, waardoor een flexibele indeling mogelijk is. Indien nodig kunnen de deuren tussen deze etages gesloten worden om afzonderlijke operaties te faciliteren.

Klaar voor uw visie

Dit pand is niet alleen een ruimte, maar een springplank voor succes in het dynamische commerciële landschap van Hasselt. Gelegen dichtbij talrijke voorzieningen en diensten, positioneert het uw bedrijf op een locatie die zowel strategisch als inspirerend is.


Bent u klaar om uw bedrijfsambities waar te maken in deze prestigieuze omgeving? Neem geen genoegen met minder dan het ideale platform voor uw ondernemingsgeest. Contacteer Sensimmo vandaag nog op 089/20.90.88 en ontdek hoe dit unieke handelspand de groei van uw onderneming kan bevorderen.
Lees meer Verberg