Goed verzorgde Bungalow met 3 slaapkamers - EPC label D!

Vraagprijs: € 279 000 Genk Omlooplaan 118
In een prachtige, rustige woonwijk in Genk bevindt zich deze mooie bungalow met 3 slaapkamers. De woning is gunstig gelegen op loopafstand van het natuurgebied Hengelhoef en in de buurt van het project La Biomista van de bekende Limburgse kunstenaar Koen Vanmechelen. Bovendien biedt het een goede verbinding naar winkels, scholen/opvang en de E314 snelweg.

De indeling van de woning omvat een inkomhal die leidt naar de lichte leefruimte met grote raampartijen. Van daaruit komt u in de gesloten keuken. Via de nachthal heeft u toegang tot de 3 slaapkamers, badkamer voorzien van inloopdouche, lavabo en meubel en een apart toilet. De woning beschikt tevens over een zolderruimte die bereikbaar is via een uitschuifbaar luik. De tuin biedt volop mogelijkheden om te genieten van de buitenlucht met het gezin. Daarnaast is er een garage en een tuinhuis met elektriciteitsaansluiting. Aluminium ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en rolluiken. Gunstig EPC D!

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Aarzel dan niet om contact met ons op te ... nemen voor meer informatie of een bezichtiging!

📞 +32 89 20 90 88
✉️ info@sensimmo.be
🌐 www.sensimmo.be
Lees meer Verberg