Gezellig gelijkvloersappartement Maasmechelen Village

Vraagprijs: € 167 000 Maasmechelen Zetellaan 63 R 1
Ontdek dit gezellig appartement met een bewoonbare oppervlakte van 65 m² vlak bij de Outlet en centrum van Maasmechelen. Dit prachtig onderhouden appartement met 1 slaapkamer biedt de perfecte harmonie tussen gezelligheid en rust, ideaal voor een individu of een stel dat op zoek is naar een gelijkvloerse woning met een eigen privé parking. Dit appartement is niet alleen een perfecte woonruimte, maar ook een slimme investering voor eigenaren die overwegen te verhuren. Maasmechelen is een gunstige locatie die potentiële huurders opwekt!

Dit appartement straalt vernieuwing uit, met gloednieuwe ramen die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten en een frisse sfeer creëren. Als een extraatje beschikt het ook over een handige bergkamer, strategisch gelegen op slechts één verdieping hoger.

De woonkamer is niet alleen gezellig maar ook doordrenkt met licht, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat. De open keuken met ingebouwde apparatuur is niet alleen een culinair paradijs, maar ook een plek waar entertainment en ... samenzijn samenkomen.

De badkamer beschikt over zowel een bad als een wc voor ultiem gemak.

Geniet van het beste van beide werelden met de ideale locatie in Maasmechelen, waar winkels, restaurants en recreatieve voorzieningen binnen handbereik liggen.
Of u nu op zoek bent naar uw droomwoning of een slimme investering, dit prachtige gerenoveerde appartement biedt een uitstekende kans om te genieten van comfortabel wonen in een betoverende omgeving. Grijp deze gelegenheid aan en beleef het leven in stijl!

Geniet van zorgeloos wonen met maandelijkse algemene kosten van slechts 135 EUR, inclusief de blokpolis en stookoliekosten.

Interesse? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op het nummer: 089/20.90.88
Lees meer Verberg