Gelijkvloersappartement met één slaapkamer in hartje Maasmechelen - Eisden.

Vraagprijs: € 129 000 Maasmechelen Kruindersweg 7 1
Ontdek dit gelijkvloersappartement in hartje Maasmechelen, Eisden. Met 1 slaapkamer en een renovatie in 2014, biedt het alle comfort voor een aangenaam verblijf.

Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 94 m² biedt dit appartement voldoende ruimte voor een comfortabele levensstijl. Bovendien beschikt het appartement over een ruime slaapkamer, een badkamer met toilet, een praktische berging en een ondergrondse bergkamer die voorziet in extra opbergruimte.

Met een raamwerk van hoogwaardig PVC en hoogrendementsbeglazing, geniet u van de optimale isolatie. Voor degenen die op zoek zijn naar een praktische oplossing, biedt het gelijkvloersappartement een condensatieketel op aardgas voor maximale efficiëntie en betrouwbaarheid.

Maar dat is niet alles, met geïsoleerde gevels en dak, blijft de warmte binnen en de kou buiten, waardoor uw energierekening wordt verlaagd.

Dit appartement is ideaal voor een single of een stel dat op zoek is naar een comfortabele woonruimte in Maasmechelen. Alsook is dit appartement perfect voor ... een startende investeerder als beleggingsobject.

Met zijn gunstige ligging in Maasmechelen, hartje Eisden, dicht bij winkels, restaurants en openbaar vervoer, is dit de perfecte plek om te genieten van het stadsleven en toch de rust van thuis te ervaren.

Op de openbare weg is parkeren vrij toegestaan, maar er bestaat ook de mogelijkheid om een privé parkeerplaats te huren.

Het appartement is momenteel verhuurd aan een maandelijkse huurprijs van 550,00 euro en dit met een langlopende huur.

Interesse? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op het nummer: 089/20.90.88 en maak dit unieke appartement de uwe!
Lees meer Verberg