Instapklare appartement met 2 slaapkamers en parking

Vraagprijs: € 249 000 Maasmechelen Koningin Astridlaan 107 1
Ontdek het perfecte thuis in dit moderne appartement uit 2012, gelegen in een rustige buurt van Maasmechelen maar toch kortbij het centrum. Met een bewoonbaar oppervlak van bijna 100 vierkante meter biedt deze woning alle ruimte die je nodig hebt voor comfortabel wonen. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, ideaal voor jou en je dierbaren.

Het is niet alleen ruim, maar ook energiezuinig met een EPC-score van slechts 89 kWh. Dit betekent lagere energiekosten en een milieuvriendelijke levensstijl voor jou en je gezin.

De indeling is als volgt: U komt binnen in de inkomhal waar de living en keuken zich bevinden aan uw linkerkant. In ga hal vinden wij de wc en badkamer terug, aan de rechterkant (uitzicht op de straat) bevinden zich de slaapkamers. De verwarming loopt deels via vloerverwarming en deels via radiatoren.

Stap naar buiten en geniet van het prachtige terras, ideaal voor ontspanning en buitenenlucht. Met een ondergrondse parking heb je een veilige en handige plek om je voertuig te parkeren, terwijl de lift in ... het gebouw zorgt voor gemakkelijke toegang tot alle verdiepingen.

De building zelf bestaat uit totaal 6 appartementen, wat een gevoel van gemeenschap en veiligheid bevordert. Bovendien is er een privé berging in de kelder, waardoor je extra opslagruimte hebt voor al je spullen. De algemene kosten bedragen 60 euro per maand en er is een syndicus aanwezig. Het appartement is momenteel verhuurd, de huurder is bereid om te verhuizen in overleg.

Mis deze kans niet om in alle rust te wonen, terwijl je toch dicht bij alle voorzieningen van de gemeente bent!

Bel 089 20 90 88 voor verdere info of een bezichtiging aanvraag.
Lees meer Verberg