Ruim 2 slaapkamerappartement met privé terras, parking en kelderberging!

Vraagprijs: € 245 000 Maasmechelen Herdersstraat 2 6
Op zoek naar jouw ideale thuis in het bruisende Maasmechelen? Dit instapklare en energiezuinige appartement biedt alles wat je nodig hebt om comfortabel te wonen op een centrale locatie. Het appartement, met twee slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 125m², bevindt zich op de tweede verdieping van een klein appartementencomplex, waardoor je in alle rust en privacy kunt genieten. Het beschikt over een prachtig overdekt terras van ongeveer 15m², een eigen kelderberging en een ondergrondse autostaanplaats!

De indeling omvat een privé-inkomhal, een sas, een toilet, een ruime en lichtrijke woonkamer met aansluitend de eetkamer, een open keuken met ingebouwde elektrische toestellen, een berging met afvoervoorziening, een badkamer met dubbele lavabo en een badkuip, en tot slot, twee ruime slaapkamers.

Het comfort wordt verzekerd door centrale verwarming op aardgas, dubbele beglazing in aluminium profiel, een elektrische installatie die goedgekeurd en conform is, een prachtig terras, en de aanwezigheid van een ... parking en kelderberging. De algemene kosten bedragen 80 euro per maand.

Kortom, dit is een ruim, energiezuinig en instapklaar appartement op een toplocatie! Interesse? Aarzel niet en neem contact met ons op via het nummer 089/20.90.88!
Lees meer Verberg