Prachtig appartement met 2 slaapkmrs met terras en parking - REGISTRATIERECHTEN

Verkocht Maasmechelen Steenkuilstraat 56 2
Project "Leliehof" is een modern en stijlvol wooncomplex bestaande uit 3 wooneenheden, gelegen op de hoek van de Steenkuilstraat te Maasmechelen. Het bevindt zich vlakbij de verbindingswegen E313/E314 en op enkele minuten van verschillende faciliteiten zoals horeca, winkels, scholen, banken en meer. Hier kunt u genieten van een combinatie van het bruisende stadsleven en de mogelijkheid om tot rust te komen in een aangename en comfortabele woonomgeving.

GEEN BTW van toepassing, VERKOOP ONDER REGISTRATIERECHTEN, 3% voor rechthebbenden!

INDELING
De residentie heeft een lichtrijke en moderne architectuur en wordt volledig opgebouwd volgens de nieuwste normen, met aandacht voor energiebesparing en hoogwaardige materialen. Het appartement wordt optimaal benut en beschikt over een inkomhal met aangrenzend gastentoilet, leefruimte met open keuken en grote schuiframen die uitkomen op het terras, 2 comfortabele slaapkamers, berging en badkamer. Als extra troef wordt bij elk appartement een autostandplaats meegeleverd, inbegrepen in de ... prijs.

AFWERKING
De appartementen worden sleutel-op-de-deur afgeleverd, wat betekent dat het appartement tot in de puntjes zal worden afgewerkt, inclusief vloer, badkamer en keuken. Als koper heeft u de vrijheid om de afwerking te kiezen binnen de voorziene budgetten! Bovendien zijn alle appartementen voorzien van zonnepanelen, waardoor energiezuinig wonen gegarandeerd is! Met een gegarandeerd E-peil van maximaal E20 kunt u gedurende de eerste 5 jaar genieten van een korting op uw onroerende voorheffing! De aansluitingskosten van de nutsvoorzieningen zijn ook inbegrepen in de prijs!

De oplevering is gepland voor eind oktober 2024.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement en wenst u deze te verkopen? Maak dan zeker een afspraak met ons om uw eigendom te laten schatten. U heeft geen aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, dus u loopt als koper geen risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die Sensimmo gratis en vrijblijvend aanbiedt.

Interesse of wenst u meer informatie? Neem contact met ons op via kantoor op het nummer: 089/20.90.88 of stuur een e-mail naar info@sensimmo.be!
Lees meer Verberg