Dakappartement met één slaapkamer in het hartje van Maasmechelen

Vraagprijs: € 169 000 Maasmechelen Kruindersweg 3 3
Ontdek dit gezellig dakappartement in Maasmechelen dat gerenoveerd werd in 2022. Het appartement biedt een standaard aan comfort en beschikt over 1 slaapkamer, een ruime woonkamer met een ingerichte open keuken en een complete badkamer. Daarnaast is er een ruim terras waar je van de omgeving kan genieten.

Met een bewoonbare oppervlakte van 48 m² is dit appartement perfect voor jonge starters, alleenstaande of een stel. Ook ideaal als investering natuurlijk gezien het momenteel verhuurd is aan 625,85 euro per maand.

Profiteer van de energiezuinigheid met een EPC-waarde van 241 kWh m²/jaar (label C). Zeker en vast niet onbelangrijk in deze dure energieprijzen.

Dit appartement is ideaal gelegen in Maasmechelen, hartje Eisden, dicht bij winkels, restaurants en openbaar vervoer. Het is de perfecte plek om te genieten van het stadsleven en toch de rust van thuis te ervaren.

Kortom, dit gerenoveerde appartement biedt een comfortabele en stijlvolle leefomgeving met alle voorzieningen die je nodig hebt. Het is een geweldige kans om ... te wonen in een prachtig appartement in Maasmechelen.

Interesse? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op het nummer: 089/20.90.88 en maak dit unieke appartement de uwe!

Lees meer Verberg