Gerenoveerd appartement met 3 slaapkamers te Lanklaar

Onder voorbehoud Lanklaar Boslaan 34 6
Gerenoveerd en instapklare appartement te koop in Lanklaar, een bruisende buurt binnen de stad Dilsen-Stokkem! Met zijn gunstige ligging op de tweede verdieping, biedt dit appartement een oase van rust en comfort, zonder enige renovatieverplichtingen.

Stap binnen in een modern en open interieur met veel lichtinval, waar elke ruimte zorgvuldig is ontworpen om optimaal comfort te bieden.
Met maar liefst drie slaapkamers en totale oppervlakte van 95m² is er voldoende ruimte voor het hele gezin, of om eventueel een bijkomende thuiswerkplek of hobbyruimte in te richten.
Het appartement werd in een nieuw jasje gestoken, nl.:
- Een nieuwe keuken, voorzien van de nodige ingebouwde apparatuur;
- Nieuwe vloer;
- Nieuwe ramen en deuren;
- Verwarming en elektrische installatie;

Geniet van het gemak van de nabijheid van de snelweg, waardoor u snel en eenvoudig naar uw bestemming kunt reizen. Bijkomend is de ligging zeer centraal gelegen, vlakbij het winkelcentrum van Maasmechelen Village en tal van andere recreaties en ... restaurantgelegenheden. Bovendien is er achteraan het gebouw een parkeerplaats beschikbaar, zodat u altijd verzekerd bent van een veilige en handige parkeerplek.
De algemene kosten bedragen +-225 euro per maand, hier zitten de voorschotten van water en elektriciteit, beheer syndici kosten, brandverzekering, onderhoud en sparen inbegrepen. Het appartement heeft nog een privé berging in de kelder.
Beschikbaar bij akte.
Dit is een unieke kans om te genieten van het comfort en gemak van een volledig gerenoveerd appartement op een uitstekende locatie. Mis deze kans niet en maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging via 089 20 90 88 of via info@sensimmo.be!
Lees meer Verberg