Tweeslaapkamerappartment met terras, privé autostaanplaats en twee bergingen

Vraagprijs: € 259 000 Houthalen-Helchteren Lindeplein 1 2-9
Dit eigentijdse appartement biedt een ideale woonomgeving in Houthalen-Oost. Het is perfect gepositioneerd, omringd door alle gemakken van het dagelijks leven, waaronder openbaar vervoer, scholen, winkels en restaurants.

Binnenin word je begroet door een ruime woonkamer die naadloos overgaat naar een gezellig terras, ideaal voor ontspanning na een drukke dag. De open keuken met berging biedt een perfecte ruimte om culinaire hoogstandjes te bereiden. De badkamer beschikt uit een dubbele wastafel, een douche en een elegant meubel.
Met twee comfortabele slaapkamers is er voldoende ruimte voor rust en ontspanning.

Het appartement is voorzien van een privé-autostaanplaats en twee bergingen, waardoor het een volledig geïntegreerde woonoplossing biedt voor de moderne levensstijl.

Maar de echte sterren van dit appartement zijn de voorzieningen. Verwarmd met efficiënte gasverwarming en een indrukwekkend EPC van slechts 90 kWh m²/jaar geniet je van een comfortabel en energiezuinig thuis.
De PVC-ramen met hoogrendementsbeglazing zorgen voor ... optimale isolatie. Alsook is de elektrische keuring conform.

De maandelijkse bijdrage voor de algemene onkosten bedragen slechts €75.

Maar er is meer. Dit appartement wordt gekoesterd en goed onderhouden, waardoor het een betrouwbare keuze is voor wie op zoek is naar een duurzame investering. Plus, de toegevoegde bonus van een gemeenschappelijke tuin biedt een oase van rust.

Klaar om jezelf te trakteren op een stijlvolle woonervaring met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik? Dit appartement biedt precies dat! Mis deze kans niet om jouw ideale thuis te vinden.

Wil je graag komen kijken? Aarzel niet en neem contact met ons op via het nummer 089/20.90.88
Lees meer Verberg