Appartement met 2 slaapkamers + garagebox in centrum van Hasselt

Verkocht Hasselt Rederijkersstraat 47 7
Ben je een ambitieuze starter of een jong gezin op zoek naar je eerste eigen stekje of een topinvstering? Zoek niet verder! Dit appartement in Hasselt vormt de perfecte thuisbasis voor hen die op zoek zijn naar rust en gemak of een solide investering. Het appartement wordt momenteel verhuurd aan 800 EUR + 200 EUR algemene onkosten ( incl. verwarming) + elk appartement heeft een indivicuele meter)

Wonen in alle rust en comfort

Gelegen in een vreedzame buurt, zul je merken dat dit appartement je alle comfort biedt die je nodig hebt om ontspannen te leven. Op de derde verdieping genesteld, is je nieuwe thuis vlot bereikbaar dankzij de lift. Ben je op zoek naar dat beetje extra? Dit appartement komt met een eigen garage, een ware luxe in een bruisende stad als Hasselt, waar een parkeerplek goud waard is.

Ruim en gezellig

Dankzij de vele raampartijen voelt dit appartement ruim en luchtig aan. De twee knusse slaapkamers bieden je rust en privacy, ideaal voor een klein gezin of om een ruimte in te richten als thuiskantoor. De ... badkamer is uitgerust met alle noodzakelijke faciliteiten en verkeert in een prima staat, klaar om je een frisse start te geven elke dag.

Een beloftevolle toekomst

Gebouwd in 1971 staat dit gebouw op een perceel van 718 m² en heeft het een energielabel D. Dat betekent dat er nog ruimte is voor energiebesparende verbeteringen die het comfort kunnen verhogen én de woonlasten kunnen verlagen.

Dit appartement in Hasselt biedt een stevige basis om een warm en comfortabel leven op te bouwen dicht bij alle voorzieningen en met goede verbindingen naar de rest van de stad. Met enkele moderne aanpassingen transformeer je deze plek tot een gezellig en functioneel thuis. Klaar voor de stap? Neem dan nu contact op met Sensimmo, jouw vertrouwde partner in vastgoed, en begin aan je toekomst in het bruisende Hasselt

📞 +32 89 20 90 88
💌 info@sensimmo.be
🌐 www.sensimmo.be

Maak van deze kans jouw nieuw begin en ervaar het plezier van wonen in Hasselt!
Lees meer Verberg