Ruim appartement met twee slaapkamers

Vraagprijs: € 229 000 Genk Nieuwe Kempen 41 11
Dit modern appartement is rustig gelegen te Waterschei-Zwartberg, kortbij alle faciliteiten zoals openbaar vervoer, scholen, winkels en restaurants.

Ben jij op zoek naar een ruim en energiezuinig appartement met niet één maar twee slaapkamers? Dan ben jij op het juiste adres!

Ontdek dit prachtig appartement met een ruime woonkamer en open moderne keuken met alle nodige inbouwapparatuur. Aansluitend is er een berging aanwezig, ideaal als opslag! Het terras is direct te bereiken via de woonkamer.

Via de nachthal kom je terecht bij de badkamer met een inloopdouche. Verder vind je hier ook een apart gastentoilet en de twee slaapkamers.

Uw comfort wordt verder gegarandeerd door de aanwezigheid van een hoogrendementsketel op gas en PVC ramen met dubbele beglazing die zorgen voor een uitstekende isolatie en een lage energiefactuur, benadrukt door een gunstige EPC-waarde. Daarnaast is ook de elektrische keuring conform tot 20/06/2037, wat zorgeloos wonen garandeert.

Interesse? Mis deze kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging en ... zet de eerste stap naar uw toekomst in dit prachtige appartement.

📞 +32 89 20 90 88
✉️ info@sensimmo.be
🌐 www.sensimmo.be
Lees meer Verberg