Ultra luxe 3 slaapkamerappartement met terras en parking in Genk centrum

Vraagprijs: € 599 995 Genk Bochtlaan 26 32
Dit supermoderne appartement pal in Genk centrum is een ideale woning voor wie op zoek is naar luxe comfort en zee van ruimte. Het bevindt zich in een moderne gebouw en werd opgetrokken in 2016. Met een bewoonbare opp. van 134m² plus een gezellig ruim terras maakt dit villa appartement een unieke kans!

Het appartement beschikt over drie slaapkamers, wat ruimte biedt voor een gezin of om gasten te ontvangen. De bewoonbare oppervlakte van 134m² zorgt voor een royale leefruimte waarin iedereen zich comfortabel kan voelen.

Dit appartement heeft een energielabel B, wat betekent dat het energiezuinig is en comfortabel wonen mogelijk maakt. Dit resulteert niet alleen in een lagere energierekening, maar draagt ook bij aan een duurzamere levensstijl.

Bovendien beschikt het appartement over een volledig uitgeruste badkamer met alle nodige voorzieningen, waardoor er voldoende ruimte is om te douchen, te baden en de dagelijkse verzorging te verrichten.

Kortom:
* Vloerverwarming
* Ventilatie type D
* EPC B
* Airco

Mis deze ... unieke kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige appartement. Neem vandaag nog contact met ons op via info@sensimmo.be of op het nummer 089/20 90 88! Lees meer Verberg