Nieuwbouwappartement met 1 slaapkamer, privéterras en parking

Verkocht Dilsen-Stokkem Kersenweg 39 13
PROJECT ROZENHOF
Project “Rozenhof” is een modern en stijlvol wooncomplex van 16 wooneenheden gelegen op de hoek van de Rijksweg en de Kersenweg te Dilsen-Stokkem, vlakbij verbindingswegen E313/E314 en op enkele minuten van verschillende faciliteiten zoals horeca, winkels, banken en veel meer. Zo kan u genieten een combinatie van het stadsleven en de mogelijkheid om tot rust te komen in een aangename en comfortabele woonomgeving.

INDELING
De residentie heeft een lichtrijke en moderne architectuur en wordt volledig opgebouwd volgens de nieuwste normen, rekening houdende met het optimale comfort en degelijke materialen.
Het appartement wordt optimaal benut en is voorzien van een inkomhal met aanhorig gastentoilet, leefruimte met open keuken en grote ramen die uitgeven over het overdekt terras, 1 slaapkamer, berging en badkamer. Als extra troef hoort bij elk appartement een kelderberging en een autostandplaats; dewelke zijn inbegrepen in de prijs. Deze zullen zorgen voor een optimaal wooncomfort!

AFWERKING
De appartementen ... worden sleutel-op-de-deur afgeleverd. Dit wil zeggen dat het appartement tot in de puntjes zal worden afgewerkt inclusief vloer, badkamer en de keuken waarbij u als koper de keuze hebt in de afwerking hiervan! Bovendien is elk appartement voorzien van zonnepanelen, waardoor men gegarandeerd energiezuinig kan wonen!

Laatste appartement, oplevering 31/11/2023: de vloer en de badkamer is reeds gemonteerd, keuze in afwerking keuken is wel nog mogelijk!

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement en wenst u deze te verkopen? Maak dan zeker een afspraak met ons om uw eigendom te schatten. U heeft geen aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, u loopt als koper dus geen risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die Sensimmo gratis en vrijblijvend aanbiedt.

Interesse of wenst u meer informatie? Contacteer ons voor meer info op kantoor op het nummer: 089/20.90.88 of mail naar info@sensimmo.be!
Lees meer Verberg