Gelijkvloersappartement

Vraagprijs: € 155 000 As Dorpsstraat 86
Ontdek dit gelijkvloersappartement gebouwd in 1920 en gelegen in het centrum van As. Geniet van de rustige omgeving, terwijl winkels, restaurants en openbaar vervoer makkelijk te bereiken zijn. Natuurgebieden en recreatiemogelijkheden zijn ook binnen handbereik, waardoor je optimaal kunt profiteren van alles wat As te bieden heeft.

Met een bewoonbare oppervlakte van 120 m² biedt dit appartement een aparte keuken, ruime woonkamer, 2 slaapkamers, 1 badkamer, toilet en ruime kelderberging. Daarnaast is er een tuin en terras aanwezig, met een noordwestelijke oriëntatie. De tuin biedt een heerlijke plek om te genieten van de buitenlucht en het terras is ideaal voor gezellige avonden met vrienden en familie. Dankzij de gunstige ligging en de aanwezigheid van een tuin, is dit appartement een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een rustige en sfeervolle woonomgeving.

Momenteel is het appartement verhuurd aan een maandelijkse basis huurprijs van 550,00 euro. Dit appartement is ideaal voor wie op zoek is naar een kleine ... investering of iemand die een eerste woning wilt aanschaffen.

Met het bouwjaar 1920 straalt de buitenkant van het appartement karakter en charme uit. Ben jij op zoek naar een appartement die je naar je eigen smaak wilt opknappen? Dan is dit een kans om te grijpen en jouw droomappartement met tuin in te richten naar eigen smaak.

Opgelet! Renovatieverplichting rust op dit pand die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie , consulteer de website van het Vlaamse Energie- en Klimaatagentschap.

Interesse? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op het nummer: 089/20.90.88 en maken graag tijd voor u vrij voor een rondleiding.
Lees meer Verberg