Handelsgelijkvloers met bruikbare kelder op Stalenstraat Genk

Huurprijs: € 500 /maand Genk Stalenstraat 129
In het bruisende stadscentrum van Waterschei bieden wij een bijzondere handelsruimte te huur aan, perfect geschikt voor ondernemers die op zoek zijn naar een nieuwe en levendige locatie voor hun bedrijf. Deze uitstekend gelegen ruimte bevindt zich op de bekende Stalenstraat en geniet dagelijks van een grote stroom bezoekers.

Met een oppervlakte van 48m² is er voldoende ruimte om een gevarieerde collectie producten te presenteren. Bovendien beschikt dit pand ook nog van een kelderverdieping van 35m² voor eventueel opslag of een kantoorruimte, wat ideaal is voor het efficiënt beheren van administratieve taken. Horeca is helaas uitgesloten.

De strategische ligging van dit handelspand in het centrum van Waterschei zorgt voor een constante stroom van potentiële klanten. Dit biedt ondernemers de unieke kans om hun klantenbestand uit te breiden en hun omzet te verhogen.
Huurprijs voor 1ste jaar: 500 euro/maand, vanaf 2de jaar 800 euro/maand.

Kort samengevat, deze winkelruimte in Genk vormt een uitstekende keuze voor ondernemers die ... op zoek zijn naar een nieuwe, succesvolle locatie voor hun bedrijf. Met deze centrale ligging, biedt deze ruimte alles wat een ondernemer nodig heeft voor succes. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om deze geweldige kans niet te missen!
Lees meer Verberg