Prachtig handelspand in het levendige centrum van Maasmechelen - AAA locatie

Huurprijs: € 2 500 /maand Maasmechelen Koninginnelaan 135 1B
Bent u op zoek naar de ideale locatie voor uw bedrijf? Zoek niet verder! Dit uitstekende handelspand, gelegen in het bruisende centrum van Maasmechelen, biedt een unieke kans om uw zakelijke dromen waar te maken. Met een oppervlakte van 235 m² en op een hoek gelegen, is dit pand perfect geschikt voor een breed scala aan commerciële activiteiten.

Kenmerken van het pand:

AAA ligging: Gelegen in het hart van Maasmechelen nabij grote merken zoals McDonalds, Gamma en de Shopping M2, profiteert dit pand van een ongeëvenaarde zichtbaarheid en bereikbaarheid.

Ruimtelijk Ontwerp: Het pand beschikt over grote ramen die zorgen voor overvloedig natuurlijk licht, waardoor een uitnodigende en aangename sfeer ontstaat. Deze eigenschap is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar kan ook helpen bij het verminderen van energiekosten en het verbeteren van de productiviteit van uw personeel.

Optimale Bereikbaarheid: Dankzij de uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en autosnelweg is het pand gemakkelijk bereikbaar voor zowel ... werknemers als klanten. Verschillende bushaltes liggen op loopafstand, waardoor uw bedrijf gemakkelijk toegankelijk is voor een breed publiek.

Parkeergelegenheid: Voor uw gemak biedt het pand vrije parkeerplaatsen in de directe omgeving. Dit maakt het eenvoudig voor klanten om met de auto te komen en vergroot de toegankelijkheid van uw bedrijf.

Ideaal voor verschillende doeleinden:
Dit veelzijdige handelspand is geschikt voor diverse zakelijke activiteiten, waaronder maar niet beperkt tot:

Detailhandel en boetieks
Horeca, zoals cafés, restaurants of lunchrooms
Dienstverlenende bedrijven, zoals kantoren, adviesbureaus of medische praktijken

Klaar om uw onderneming naar nieuwe hoogten te brengen? Aarzel niet langer en grijp deze unieke kans om dit fantastische handelspand te huren. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces en om al uw vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen en ontdek zelf de vele mogelijkheden die dit pand te bieden heeft!

Contact: huur@sensimmo.be of via het nummer 089/20.90.88
Lees meer Verberg