Duplexappartement met 3 slaapkamers in hartje Eisden

Verhuurd Maasmechelen Pauwengraaf 17 1
Gelegen aan de bekende Pauwengraaf, treffen we dit duplex appartement met een eigen privé-ingang langs de straat. Eenmaal boven bevindt zich meteen een royale gastentoilet. Bij binnenkomst in de leefruimte met open keuken, voorzien van alle nodige apparatuur, valt het overvloedige daglicht door de brede ramen aan de straatzijde direct op! Naast de keuken bevindt zich een handige berging waar tevens de cv-ketel staat. Onderaan de trap naar de bovenste verdieping is er een extra grote berging, dus over opslag hoeft u zich geen zorgen te maken. Een verdieping hoger treffen we de drie ruime slaapkamers en de badkamer met douche, lavabo, toilet en voorzieningen voor de wasmachine en droogkast. Omdat het appartement boven een frituur is gelegen, is er tijdens de openingsuren enig geluid waar te nemen. De slaapkamers helemaal boven hebben hier uiteraard geen last van. Helaas is er geen terras, geen lift en ook geen privé parkeergelegenheid aanwezig, maar op slechts 100 meter afstand bevindt zich een openbare gratis parkeerplaats. Het grote ... voordeel is natuurlijk dat letterlijk alle winkels onder uw voeten liggen!

De huurwaarborg bedraagt 3 maanden en de eenmalige kost bij aanvang, naast de huur, is 500,00 euro voor de in- en uitgaande plaatsbeschrijving, aandeel huurder. Bij vertrek zijn er geen extra kosten van toepassing.

Wilt u een kijkje nemen? Stuur dan een e-mail naar huur@sensimmo.be met mogelijke data die voor u geschikt zijn voor een bezichtiging.
Lees meer Verberg