Moderne duplex van 130m² met 3 slaapkamers en parking te Dilsen

Verhuurd Lanklaar Nieuwstraat 24 D
Dit prachtige appartement bevindt zich in Lanklaar en biedt alle comfort en luxe die je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. Met zijn moderne architectuur en hoogwaardige afwerking is dit appartement werkelijk een pareltje.

Het appartement strekt zich uit over twee verdiepingen, te beginnen op de eerste verdieping die bereikbaar is via een overdekte buitentrap. Met een bewoonbare oppervlakte van 130m² is er voldoende ruimte voor het hele gezin.

Op de tweede verdieping vind je twee ruime en lichte slaapkamers, terwijl op de eerste verdieping nog een slaapkamer is. Deze slaapkamers bieden een rustige en comfortabele nachtrust. Bovendien is er een moderne badkamer met alle benodigde voorzieningen.

Het appartement, gebouwd in 2018, verkeert nog steeds in uitstekende staat en voldoet aan de nieuwste bouwnormen. Hierdoor geniet je van een energiezuinige woning, met een EPC-waarde van slechts 64.98. Dit resulteert in lage energiekosten en een positieve impact op het milieu.

Een groot voordeel van dit appartement is de ... aanwezigheid van parkeerplaatsen voor en achter het gebouw, evenals een carport met buitenberging. Het zuidgerichte terras biedt de mogelijkheid om buiten te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht.

Kortom, dit appartement is een ideale woning voor wie zoekt naar comfort, luxe en ruimte. Met zijn moderne afwerking, ruime slaapkamers, prachtige tuin en terras, carport en parkeerplaatsen wordt hier een droom werkelijkheid. Aarzel niet en plan vandaag nog een bezichtiging!

Er zijn geen algemene kosten. De borg bedraagt 3 maanden. Eénmalige ingaande en uitgaande plaatsbeschrijvingskosten van 500 euro excl. BTW worden bij ondertekening van de huurovereenkomst samen met de eerste maand huur verrekend.

Voor een bezichtiging stuurt u een e-mail met relevante gegevens naar huur@sensimmo.be met als referentie "nieuwstraat24".
Lees meer Verberg