Nieuwbouw duplex met 3 slaapkamers, terras en parking

Verhuurd Dilsen-Stokkem Watertorenstraat 33 101
Ontdek de ultieme luxe van onze gloednieuwe duplex met 3 prachtige slaapkamers, een betoverend terras en een privé-autostaanplaats. Gelegen in een vredige, exclusieve woonwijk, omringd door weelderige bossen, biedt dit stijlvolle toevluchtsoord een energiezuinige en eigentijdse levensstijl, waar modern comfort de boventoon voert.

Stap binnen in een wereld van verfijning via de inkomhal, die leidt naar een gastentoilet en een uitnodigende woonkamer. Deze ruimte ademt sereniteit uit en vormt naadloos een geheel met de open eilandkeuken, uitgerust met een scala aan hoogwaardige elektrische apparaten. Verrijk uw dagen met zonovergoten momenten op het terras, bereikbaar vanuit de woonkamer.
De weelderige ervaring zet zich voort op de bovenverdieping, bereikbaar via een elegante trap in de woonkamer. Hier wachten drie royale slaapkamers op u, samen met een badkamer van topklasse, voorzien van een inloopdouche, een stijlvolle wastafel en een tweede toilet.

Uw comfort staat voorop: geniet van dubbele beglazing in hoogwaardige ... PVC-profielen en ervaar warmte op elk moment met vloerverwarming, aangedreven door een geavanceerde warmtepomp. Laat duurzaamheid en besparingen samenkomen met krachtige zonnepanelen van maar liefst 5 x 400Wp, terwijl uw voertuig veilig rust op uw eigen privé-autostaanplaats.

Verwelkom de toekomst - beschikbaar vanaf 1 oktober 2023! Aarzel niet om uw interesse om te zetten in actie. Neem vandaag nog contact met ons op via het nummer 089/20.90.88 en maak deze ongeëvenaarde levensstijl de uwe. Dit is uw kans om te leven te midden van weelderige natuur en luxe, en het begint hier.
Lees meer Verberg