Moderne winkelruimte geschikt voor allerlei doeleinden te Houthalen-Oost

Verhuurd Houthalen-Helchteren Weg naar Zwartberg 86 86
Dit pand, momenteel ingericht als kantoorruimte, is een oase van moderniteit en efficiency. Voorzien van alle hedendaagse gemakken en technologieën die onmisbaar zijn voor een soepele bedrijfsvoering, biedt het tevens de mogelijkheid om omgebouwd te worden tot een florerende winkelruimte of een bruisende horecagelegenheid.

Met een mooie oppervlakte van circa 137m² en een gunstige hoekligging, baadt deze commerciële ruimte in natuurlijk licht. Gratis parkeergelegenheid, recht voor de deur, maakt het toegankelijk voor zowel klanten als medewerkers.

Een sleutelkenmerk is het energielabel B, een bewijs van uitzonderlijke energiezuinigheid en naleving van de hoogste duurzaamheidsstandaarden. Dankzij geavanceerde energiebesparende technologieën en materialen geniet u van aanzienlijke besparingen op energiekosten.

Gelegen in het strategische Houthalen-Helchteren, is de locatie perfect voor zakelijke activiteiten. Bereikbaar met de auto en voorzien van ruime parkeergelegenheid in de buurt, biedt het ook uitstekende toegang tot het ... openbaar vervoer, waardoor zelfs medewerkers zonder eigen vervoer moeiteloos kunnen komen.

In het kort, dit commerciële kantoor in Houthalen-Oost is een moderne, energiezuinige werkplek, ideaal voor bedrijven die streven naar een professionele en comfortabele omgeving. Met zijn centrale ligging en moderne voorzieningen, is dit kantoorpand een uitmuntende keuze voor ondernemers die willen investeren in een duurzame en succesvolle zakelijke toekomst. Beschikbaarheid: direct.
Lees meer Verberg