Ruim handelspand in Genk met privé parking

Huurprijs: € 1 800 Genk Landwaartslaan 17
Op zoek naar dé perfecte locatie voor uw winkel of bedrijf? Stap binnen in de wereld van mogelijkheden met onze schitterende commerciële winkelruimte in het kloppende hart van Genk! Grijp nu de kans om uw onderneming te laten groeien.

- Centrale ligging: Gevestigd op een toplocatie in Genk.

- Ruime perceeloppervlakte: Met een genereus oppervlak van 316 m² biedt deze locatie uitgebreide inrichtings- en ontplooiingsmogelijkheden voor uw zaak.

- Optimale zichtbaarheid: Profiteer van de strategische positionering in het stadscentrum, waar uw onderneming niet onopgemerkt zal blijven.

- Geschikt voor diverse doeleinden: Ideaal voor een verscheidenheid aan commerciële initiatieven, o.a. van een winkel tot een schoonheidssalon of een professioneel kantoor.

- Stroom van potentiële klanten: De constante passantenstroom is de levensader voor uw onderneming en verhoogt uw kans op succes.

- Ruime parkeerfaciliteiten: Geen parkeerzorgen voor uw bezoekers, dankzij de nabije parkeergelegenheden en twee privé staanplaatsen.

- Centrale ... verwaring: Is voorzien op aardgas

- Zonne-energie: Er zijn zonnepanelen aanwezig van 4.800 Wp

- Elektrische installatie: COMFORM!

Bouw voort op de aantrekkingskracht van Genk en vestig uw winkel of bedrijf in een gebied dat bekend staat om zijn gastvrijheid en ondernemingsgeest. Deze winkelruimte is meer dan een locatie, het is een springplank naar succes en groei, waar elke vierkante meter het potentieel heeft om uw commerciële ambities waar te maken.

De ruimte is direct beschikbaar voor de ondernemer!

Onze makelaar Claudia Profeta geeft u graag een persoonlijke rondleiding.
Interesse? Neem dan vandaag nog contact op met ons kantoor via:


📞 +32 89 20 90 88
✉️ huur@sensimmo.be
🌐 www.sensimmo.be
Lees meer Verberg