Commercieel handelspand op top locatie

Huurprijs: € 1 400 Maasmechelen Oude Baan 216
Bent u op zoek naar een unieke kans om uw droom van een eigen café (of andere handelsdoeleinden) te verwezenlijken? Zoek niet verder! Dit uitstekende commerciële pand, gelegen in het bruisende centrum van de stad, biedt de perfecte setting voor uw nieuwe onderneming. A

Locatie:
Gelegen in een levendige buurt, omringd door winkels, restaurants en andere voorzieningen, is dit pand ideaal gelegen voor het aantrekken van een breed scala aan klanten. Met een hoge zichtbaarheid en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer, is dit de perfecte plek om uw bedrijf te vestigen. Tevens is er privé parking en tuingedeelte aan de achterkant van het gebouw aanwezig.

Commerciële ruimte:
De begane grond biedt een ruime en lichte commerciële ruimte die perfect is voor een café, bar of restaurant. Met grote ramen die uitkijken op de straat, krijgt u veel natuurlijk licht en kunt u uw bedrijf in de kijker zetten. De lay-out is flexibel en kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften en visie. Het handelspand heeft een oppervlak van +- ... 116 m².


Voorzieningen:
-Centrale verwarming op aardgas (geen aparte tellers voor de nutsvoorzieningen).
-Aparte ingangen voor commerciële ruimte en appartement
-Nabijheid van openbaar vervoer en parkeergelegenheid
-Privé parking en tuin
-Andere handelsdoeleinden zijn ook mogelijk !

Onmiddellijk beschikbaarheid.
Grijp deze kans om uw eigen café (of horeca) te runnen!

Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op via huur@sensimmo.be of via het nummer 089/20.90.88 voor meer informatie of om een bezoek ter plaatse in te plannen.
Lees meer Verberg