Tweeslaapkamerappartement van 102m² met parking te Zonhoven

Verhuurd Zonhoven Houthalenseweg 90 4
Dit ruime appartement bevindt zich in het centrum van Zonhoven, op een steenworp afstand van alle belangrijke verbindingswegen en op loopafstand van diverse commerciële voorzieningen. Gelegen op de eerste verdieping, betreed je het appartement via een ruime inkomhal, die toegang biedt tot verschillende ruimtes.

De woonkamer is bijzonder licht en luchtig, met grote ramen die uitkijken op het terras aan de voorzijde van het gebouw. Een aparte, volledig ingerichte keuken biedt alle nodige voorzieningen voor culinaire avonturen. Aan de achterzijde van het appartement liggen twee koele en rustige slaapkamers, perfect voor een goede nachtrust.

De badkamer is onlangs vernieuwd en beschikt over een moderne inloopdouche, een toilet en een wastafel met bijbehorend meubel. Daarnaast is er een handige berging, die tevens dienstdoet als wasplaats, waardoor al je huishoudelijke taken netjes opgeborgen kunnen worden.

Voor extra comfort is het appartement uitgerust met airconditioning voorzien van een warmtepomp, die beschikbaar zal zijn vanaf 31 ... maart 2024. De gemeenschappelijke kosten bedragen een bescheiden 30 euro per maand.

Indien dit appartement je interesse heeft gewekt, aarzel dan niet om contact op te nemen via het vermelde telefoonnummer: 089/20.90.88.
Lees meer Verberg