Luxueuze stadswoningen met 3 slaapkamers, privétuin en garage in hartje Maasmechelen

Maasmechelen Heirstraat 171
PROJECT JASMIJN
Project “Jasmijn” is een nieuwbouwproject gelegen in hartje Maasmechelen, nabij Rijksweg en de Helix campus met op enkele minuten verschillende horecazaken, winkels, scholen en banken.
Het moderne en stijlvolle project bestaat uit 11 wooneenheden waarvan 6 woningen en 5 appartementen met elk een eigen privétuin / terras.

INDELING
Elke woning wordt volgens de nieuwste normen opgericht, rekening houdende met het meest optimale comfort en degelijke materialen.
De woningen beschikken elk over een inkomhal met aanhorig gastentoilet, inpandige garage met berging, leefruimte met open keuken en aansluitend een privatieve tuin welke te bereiken is via de grote schuiframen.
De bovenverdiepingen zijn voorzien van 3 slaapkamers, badkamer en bergruimte.

AFWERKING
Het project wordt casco+ afgewerkt met de mogelijkheid om de keuken en badkamer te installeren voor een meerprijs van € 10.000.
Dit energiezuinige nieuwbouwproject wordt gebouwd in een moderne architectuur, waarbij duurzame materialen zullen gebruikt worden ... in combinatie met een hoge afwerkingsgraad. De start der werken is voorzien voor eind augustus 2021 om dan de voorlopige oplevering te voorzien in uiterlijk augustus 2022.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement en wenst u deze te verkopen? Maak dan zeker een afspraak met ons om uw eigendom te schatten. U heeft geen aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, u loopt als koper dus geen risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die Sensimmo gratis en vrijblijvend aanbiedt.

Interesse? Contacteer ons voor meer info op kantoor op het nummer: 089/20.90.88 of mail naar info@sensimmo.be!
Lees meer Verberg