Luxueuze appartementen met 2 slaapkamers, privé terras en parking in hartje Maasmechelen

Maasmechelen Heirstraat 165
PROJECT JASMIJN
Project “Jasmijn” is een prachtig nieuwbouwproject gelegen in hartje Maasmechelen op de hoek van de welbekende Heirstraat, ter hoogte van de kruising met de middelbare school "Campus de Helix". Doch zijn rustige locatie, is het project zeer centraal gelegen met verschillende faciliteiten zoals horecazaken, winkels, scholen en banken in de directe nabijheid.
Rust & comfort gegarandeerd! Dit kleinschalig appartementencomplex bestaat uit 5 appartementen.

INDELING
Elk appartement wordt volgens de nieuwste normen opgericht, rekening houdende met het meest optimale comfort en degelijke materialen.
De appartementen zijn te bereiken via trap of lift en beschikken elk over een inkomhal met aanhorig gastentoilet, leefruimte met open keuken en aansluitend een privatieve tuin / terras welke te bereiken is via de grote schuiframen. Verder zijn er 2 slaapkamers, badkamer en bergruimte. De appartementen beschikken elk ook over een extra kelderberging en een privatieve autostaanplaats.

AFWERKING
Het project wordt casco+ ... afgewerkt inclusief de vloer en binnendeuren, met mogelijkheid om de keuken en badkamer te installeren voor een meerprijs van € 10.000 incl. btw. Interessante verkoopsvoorwaarden gezien de verkoop zal geschieden onder het stelsel van 6% BTW(aan rechthebbenden) en registratierechten op de grondwaarde. Dit energiezuinige nieuwbouwproject wordt gebouwd in een moderne architectuur, waarbij duurzame materialen zullen gebruikt worden in combinatie met een hoge afwerkingsgraad. De start der werken is voorzien voor eind april 2021 om dan de voorlopige oplevering te voorzien op uiterlijk juni 2022.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement en wenst u deze te verkopen? Maak dan zeker een afspraak met ons om uw eigendom te schatten. U heeft geen aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, u loopt als koper dus geen risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die Sensimmo gratis en vrijblijvend aanbiedt.

Interesse? Contacteer ons voor meer info op kantoor op het nummer: 089/20.90.88 of mail naar info@sensimmo.be!
Lees meer Verberg