Over te nemen winstgevend vennootschap met 3 vastgoedpanden te Limburg

Vraagprijs: € 1 150 000 Vorselaar Kerkstraat 34
In tijden dat vastgoed de meest risicoloze investering is, bieden we jullie dit vennootschap aan!
Dit vennootschap betreft een zuiver vastgoedvennootschap en dateert van 2018 met zéér interessante cijfers. Weliswaar een stijgende waarde met mogelijkheid tot het hoogste rendement.
Dit vennootschap heeft de volgende panden in volle eigendom:
Het eerste pand bevindt zich op de Kuipersstraat 1 te Vorselaar. Betreft een ruime handelsgelijkvloers van maar liefst 165 m² + kelder die dienst doet als kapperszaak. De huurinkomsten bedragen hier 1.200,00 euro per maand.

Als tweede pand hebben we de Kerkstraat 34 + 34 bus 1 te Vorselaar. Betreft een building en is momenteel verhuurd aan 2.000,00 euro per maand (de huurindexatie is sinds 2 jaar niet doorgevoerd). Handelsgelijkvloers wordt als horeca uitgebaat. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft 2 slaapkamers met een eigen aparte ingang op het gelijkvloers. Achter de building is er een grote opslagplaats.
Mooi centraal gelegen groot perceel van maar liefst 907m² ... grenzend aan een achterliggend steegje. Eventueel te ontwikkelen als nieuwbouwproject zoals de building links van het pand.

Tot slot hebben we de Bouwelsesteenweg 100 te Nijlen. Dit is een building met handelsgelijkvloers met een bovenliggende woonst. Wordt momenteel uitgebaat als horeca. Dit zorgt voor een huuropbrengst van 1.600,00 euro per maand.

Totale huuropbrengst van 4.800,00 euro per maand! Na het doorvoeren van de indexering op de twee panden zal de maandelijkse huuropbrengst stijgen naar 5.045,36 euro per maand.

Bij verdere interesse kan gedetailleerde informatie aangeleverd worden op kantoor. Bel ons vandaag nog op het nummer 089.20.90.88 voor een afspraak!
Lees meer Verberg