Riante woning met naastliggend grond van 7a67ca

Vraagprijs: € 499 000 Oudsbergen Leeuwerikstraat 18
Deze betoverende woning in het hart van Oudsbergen biedt alles wat je verlangt voor een weelderig en gezellig leven. Genesteld in een serene buurt, is dit de ultieme bestemming voor gezinnen of stijlvolle koppels die dromen van een meeslepend thuisgevoel.

Met een weelderige perceeloppervlakte van maar liefst 1700 vierkante meter, strekt zich een wereld aan mogelijkheden uit in de prachtige tuin. Of je nu een fervente tuinier bent of simpelweg hunkert naar zalige ontspanning in openlucht, deze tuin is een paradijs om te verpozen en te herbronnen.

Betreed de woning en word omarmd door een majestueuze, open trappenhal die uitnodigt tot verkenning. De vorstelijke leefruimte straalt warmte uit met een knusse open haard en leidt rechtstreeks naar de halfopen keuken, die uitgerust is met de modernste apparatuur.

De bovenverdieping herbergt 4 weelderige slaapkamers, waarvan één met luxueuze airconditioning voor ultiem comfort. De derde slaapkamer is momenteel omgetoverd tot een praktische wasruimte. De badkamer is een oase van verfrissing ... met een royale douche en een elegante dubbele wastafel. De woning heeft een volledige onderkeldering

Parkeerzorgen behoren tot het verleden, dankzij de overvloedige parkeerplaatsen die ruimschoots aanwezig zijn, zodat jouw auto altijd een veilig plekje heeft.

Op dit moment staat het aangrenzende perceel geregistreerd als bos in het kadaster, maar het komt in aanmerking als bouwgrond mits een omgevingsvergunning wordt verkregen.

Kortom, deze weelderige woning is een paradijs voor wie op zoek is naar een rustgevende en ruimtelijke leefomgeving. Met zijn weelderige tuin, vorstelijke kamers en doordachte voorzieningen zal deze woning al gauw aanvoelen als jouw verfijnde toevluchtsoord. Waar wacht je nog op? Jouw droomhuis wacht op je!
Lees meer Verberg