Te renoveren woning met 3 slaapkamers, garage en buitenberging

Vraagprijs: € 98 000 Maasmechelen Prinses Paolalaan 50
Bent u op zoek naar een renovatieproject met veel potentieel? Deze gesloten bebouwing, gelegen in een rustige wijk op een perceel van 167 m², wordt aangeboden via het biedingssysteem van FED-Net.

Dankzij de strategische ligging van de woning zijn scholen, winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden allemaal op wandelafstand bereikbaar. Bovendien zijn de snelwegen naar Nederland en Antwerpen-Brussel binnen 10 minuten te bereiken.

De woning biedt een bewoonbare oppervlakte van 97 m² en omvat op de begane grond een hal met gastentoilet, een woonkamer met ruime eethoek en een gesloten keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer.

Verder beschikt de woning over een kleine kelder en een zolder, bereikbaar via een vlizotrap. Achter het huis vindt u een binnenplaats, extra opbergruimte en een garage.

Met dubbele beglazing, PVC-kozijnen en een EPC-label E is deze woning klaar voor een make-over.

LET OP: Deze woning wordt verkocht via het FED-Net systeem. De vermelde prijs van € 98.000 is een ... instelprijs. Elk bod moet dit bedrag overstijgen. U kunt een bod uitbrengen via ons kantoor. Alle biedingen worden bekendgemaakt aan FED-Net, waar uiteindelijk het hoogste bod de woning toegewezen krijgt. Bovenop de registratie- en notariskosten komen er nog FED-Net kosten bij.

Zeer belangrijk: Zorg ervoor dat u 100% zekerheid hebt over uw financiering!

Er rust een renovatieverplichting op dit pand, opgelegd door de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie kunt u de website van het Vlaamse Energie- en Klimaatagentschap raadplegen.

De prijs van € 98.000 is de instelprijs. U kan via ons kantoor uw bod uibrengen.

Voor meer informatie of een bezoek kunt u bellen naar 089 20 90 88 of mailen naar info@sensimmo.be.
Lees meer Verberg