Te renoveren halfopen woning met 3 slaapkamer, ruime tuin en garage

Vraagprijs: € 111 000 Maasmechelen Oude Baan 259
Deze halfopen bebouwing, ooit behorend tot het "Maaslands Huis" en nu onderdeel van "WIL" (Wonen in Limburg), biedt een unieke kans voor renovatie en personalisatie. Gelegen in een rustige buurt op een ruim perceel van 458 m², wordt deze woning aangeboden via het biedingssysteem van FED-Net, met een instelprijs van €111.000.

Een ideale ééngezinswoning die zich in de nabijheid van het commerciële centrum van Maasmechelen bevindt! De locatie is gemakkelijk bereikbaar en gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer, dat op loopafstand te vinden is.

Met een woonoppervlakte van 114 m² verdeeld over de twee verdiepingen bied deze woning alle ruimtes die je nodig hebt. Op de begane kom je binnen via de inkomhal waar het gastentoilet zich bevind , gevolgd door een badkamer en de leefruimte bestaande uit een living en eetplaats, evenals een aparte keuken.

Op de bovenverdieping leidt een trap je naar een overloop die de 3 slaapkamers met elkaar verbindt, waardoor een ideale indeling voor het gezin ontstaat.
Verder is er ... een kleine kelder van 20 m² biedt extra opslagruimte, terwijl de zolder bereikbaar is via een vlizotrap.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de ruime tuin die zuidoost gerecht is. De garage bevindt zich aan de linkerkant van de woning, met voldoende parkeergelegenheid op de oprit.

Grijp deze kans om een huis te creëren dat voldoet aan jouw visie, gelegen in een aangename buurt van Maasmechelen met alle voorzieningen die je nodig hebt in de buurt! . Neem contact op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

LET OP: Deze woning wordt verkocht via het FED-net systeem. De vermelde prijs van 111.000 euro is een instelprijs. Elk bod dient dit bedrag te overstijgen. U kunt een bod uitbrengen via ons kantoor. Alle biedingen worden bekendgemaakt aan FED-net, waar uiteindelijk het hoogste bod de woning toegewezen kan krijgen. Bovenop de registratiekosten komen er nog FED-net kosten bij.

Zeer belangrijk: Het is essentieel dat u 100% zekerheid hebt over uw financiering!

Renovatieverplichting rust op dit pand die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie, consulteer de website van het Vlaamse Energie- en Klimaatagentschap.

Voor meer informatie of een bezoek kunt u bellen naar 089 20 90 88 of info@sensimmo.be
Lees meer Verberg