Halfopen woning met 3 slaapkamers te Maasmechelen

Vraagprijs: € 104 000 Maasmechelen Leopoldstraat 63
Welkom bij deze charmante halfopen woning, gelegen in een aantrekkelijke woonwijk van Maasmechelen. Deze woning uit 1950 biedt een fantastische kans voor renovatie, waardoor je de mogelijkheid hebt om je droomhuis te creëren in een gewilde buurt.

Met drie slaapkamers is deze woning perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar comfortabele leefruimtes. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, waardoor elke kamer een uitnodigende en warme sfeer heeft.

De locatie is een echte troef. Gelegen in een vriendelijke buurt, vind je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Winkels, scholen, parken en recreatieve voorzieningen liggen op een steenworp afstand, waardoor het leven hier gemakkelijk en plezierig is.

Hoewel deze woning wat liefdevolle aandacht nodig heeft, biedt het enorme potentieel om een prachtig thuis te worden. Met een beetje creativiteit en investering kun je deze woning omtoveren tot een moderne en stijlvolle oase waar je trots op kunt zijn. Er is momenteel geen verwarmingsinstallatie aanwezig in de ... woning.

LET OP: Deze woning wordt verkocht via het FED-net systeem. De vermelde prijs van 104.000 euro is een instelprijs. Elk bod dient dit bedrag te overstijgen. U kunt een bod uitbrengen via ons kantoor. Alle biedingen worden bekendgemaakt aan FED-net, waar uiteindelijk het hoogste bod de woning toegewezen kan krijgen. Bovenop de registratiekosten komen er nog FED-net kosten bij.

Zeer belangrijk: Het is essentieel dat u 100% zekerheid hebt over uw financiering!

Renovatieverplichting rust op dit pand die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie, consulteer de website van het Vlaamse Energie- en Klimaatagentschap.

Voor meer informatie of een bezoek kunt u bellen naar 089 20 90 88 of info@sensimmo.be
Lees meer Verberg