Ruime woning met tuin en 3 slaapkamers in centrum Maasmechelen

Vraagprijs: € 289 000 Maasmechelen Koning Albertlaan 24
Deze prachtige woning is gelegen in de rustige en groene omgeving van Maasmechelen. De woning is van alle gemakken voorzien en voldoet aan de standaard van een modern en comfortabel huis. Met een ruime tuin en een garage is er voldoende ruimte voor ontspanning en opslag.

De woning beschikt over 3 slaapkamers, wat ideaal is voor een gezin of voor mensen die graag gasten ontvangen. Tevens kan de zolder nog verder afgewerkt worden naar een 4de slaapkamer of hobby ruimte. De woning is deels gerenoveerd, waaronder het dak en raamwerk. De ingerichtte keuken en badkamer zijn voorzien van nodige apparatuur en zijn stijlvol ingericht.

Met een perceeloppervlakte van 590 m² is er voldoende ruimte om buiten te genieten. De tuin biedt mogelijkheden voor tuinieren, ontspanning en gezellige barbecues. De garage biedt ruimte voor het parkeren van een auto en het opbergen van fietsen en gereedschap.

De ligging van de woning in Maasmechelen is ideaal voor wie houdt van rust en natuur, maar toch graag in de buurt van voorzieningen wil wonen. ... Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal op korte afstand te vinden.

Kortom, deze woning in Maasmechelen is een ideale plek voor wie op zoek is naar een comfortabel en modern huis met veel ruimte en een prachtige tuin.
Lees meer Verberg