Gerenoveerde woning met 4 slaapkamers en tuin

Vraagprijs: € 269 000 Maasmechelen Steenkuilstraat 54
Prachtig gerenoveerde tussenwoning met 4 slaapkamers en tuin in Maasmechelen

Welkom thuis in deze schitterende, volledig gerenoveerde tussenwoning gelegen in het hart van Maasmechelen. Deze woning is met zorg en aandacht gemoderniseerd, met oog voor detail en de nodige afwerkingen. Met 4 ruime slaapkamers en een tuin, biedt deze woning het perfecte harmonieuze evenwicht tussen comfort en stijl.

Gelegen in een rustige buurt in Maasmechelen, met goede bereikbaarheid tot voorzieningen, scholen en winkels.

De woning heeft recentelijk een volledige renovatie ondergaan, waarbij moderne elementen zijn gecombineerd met authentieke details. Alle ruimtes zijn smaakvol afgewerkt met oog voor kwaliteit. Met maar liefst 4 slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor een gezin. De kamers zijn licht en ruim, ideaal voor ontspanning en rust.

De woonkamer straalt warmte uit en is een uitnodigende plek voor gezellige momenten. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de tuin.
De moderne ... keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en heeft voldoende werkruimte. Hier kunnen culinaire hoogstandjes worden bereid voor familie en vrienden.
De badkamer is voorzien van alle voorzieningen, een plek van ontspanning na een drukke dag.

De tuin is niet heel groot maar voldoende om tot rust te komen, deze dient naar eigen smaak aangepakt te worden. Tevens is er toegang vanuit de voorzijde van de woning meteen naar de tuin toe.

De woning is uitgerust met moderne voorzieningen, zoals dubbele beglazing en energiezuinige verwarmingsinstallatie, wat bijdraagt aan comfortabel wonen. Daarnaast is de elektriciteit ook conform!

Deze prachtige woning is klaar om zijn nieuwe eigenaren te verwelkomen. Maak een afspraak voor een bezichtiging en ontdek de warmte en gezelligheid die deze gerenoveerde tussenwoning te bieden heeft. Een unieke kans om in stijl te wonen in het hart van Maasmechelen!

Bel voor meer info of een bezichtiging naar 089 20 90 88.
Lees meer Verberg