Uitstekend gelegen nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers te Maasmechelen

Vraagprijs: € 365 000 Maasmechelen Zuilstraat 8 A
Deze moderne en charmante halfopen BEN woning met 3 slaapkamers is residentieel gelegen, in een rustige woonwijk te Leut, op een onderhoudsvriendelijk perceel van 2a 40ca. Dankzij haar rustige ligging kan men genieten van alle rust en is men tegelijkertijd ook zéér goed bereikbaar. Zowel het commercieel centrum als de verbindingswegen naar de autosnelwegen E314 en Nederland/Duitsland zijn enkele minuten van u verwijderd.

De woning zal sleutel-op-de-deur worden afgewerkt, waarbij de koper de mogelijkheid krijgt om te kiezen in de afwerking zoals de vloer, de keuken en de badkamer.
Dankzij haar moderne uitrusting wordt een E-peil onder E20 gegarandeerd waardoor de koper kan genieten van 100% vrijstelling op het kadastraal inkomen voor de eerste 5 jaar! De woning wordt voorzien van alle hedendaagse comfort:
cv op aardgas via een condensatieketel op vloerverwarming, ramen in strakke zwarte aluminium profielen in dubbel hoogrendementsbeglazing, ventilatiesysteem type D, zonnepanelen conform de epb normen en een regenwaterput die ... aangesloten zal zijn op het toilet en de buitenkraan. De buitenruimte zal afgewerkt en gebruiksklaar worden opgeleverd, inclusief het terras, de tuin en de scheidingsmuren op de perceelgrenzen.
Indeling: inkomhal, gastentoilet, gelijkvloers slaapkamer, mooie woonkamer met veel lichtinval en aansluitend de open keuken met eetkamer. Via de keuken heeft men via het schuifraam toegang tot het terras en de tuin.
Verdieping 1: 2 ruime slaapkamers, badkamer met dubbele lavabo, badkuip en inloopdouche.
De woning is volledig onderkelderd met een vrije hoogte van 240 cm en vloerafwerking in gepolierd beton.
Let wel, de houten gevelafwerking zoals te zien is op de renders dienen enkel ter illustratie en zijn niet in de prijs inbegrepen!

De woning wordt verkocht onder het BTW-stelsel van 21%. De oplevering is voorzien in december 2023.

Voor meer informatie maken wij graag tijd voor u vrij op kantoor met een tasje koffie. Bel ons op het nummer 089.20.90.88 voor een afspraak!
Lees meer Verberg