Prachtige nieuwbouwwoning met 3 slpk's, verkoop onder registratierecht

Vraagprijs: € 399 000 Maasmechelen Neerveldstraat 20
Deze strakke nieuwbouwwoning met 3 ruime slaapkamers is centraal gelegen in een rustige en residentiële woonwijk op een perceel van 4a 59ca. Dankzij haar strategische ligging geniet deze woning een vlotte bereikbaarheid naar het centrum van Maasmechelen, commerciële faciliteiten, scholen, kinderopvang en richting de autosnelwegen E314/Nederland.
De verkoop geschiedt onder het stelsel van registratierechten, d.w.z. 3% registratierechten voor rechthebbenden i.p.v. 21% BTW!

Indeling
Gelijkvloers: inkomhal met vestiaire en gastentoilet, leefruimte, bureau, keuken met eetruimte dat voorzien is voor het plaatsen van een eilandkeuken. Via de keuken kan men zich begeven naar het terras met zicht op de charmante tuin. De keuken zit niet inbegrepen in de prijs, zo kan de klant de keuken nog volledig naar eigen smaak en budget afwerken.
Verdieping 1: strak afgewerkte badkamer dat bestaat uit een inloopdouche, badkuip, dubbele lavabo met badmeubel en toilet, masterbedroom met inloopdressing, slaapkamer 2.
Verdieping 2: slaapkamer 3 met ... eigen badkamer, technische ruimte.

Comfort: drie dubbele beglazing in aluminium profiel, centrale verwarming op aardgas via vloerverwarming in elke ruimte met aparte circuits, ventilatiesysteem type D (Vasco), E-peil: E35, wachtbuizen aanwezig voor het plaatsen van airco en zonnepanelen, zwembad en poolhouse zijn reeds vergund op plan en kan indien gewenst zelf uitgevoerd worden.

Interesse? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 089/20.90.88.
Lees meer Verberg