Ruime halfopen woning op 3a28ca perceel sleutel-op-deur!

Vraagprijs: € 385 000 Maasmechelen Heirstraat 306
Deze ruime halfvrijstaande woning is zeer goed gelegen, op een onderhoudsvriendelijk perceel van 3a 28ca, vlakbij allerlei commerciële faciliteiten, scholen, opvang en de verbindingswegen naar de autosnelwegen. De woning zal sleutel-op-deur worden afgewerkt conform de regels der kunst waarbij u als koper zelf kan kiezen in de afwerking zoals de keuken, de vloeren en de badkamer!
Een groot voordeel is dat de verkoop zal geschieden onder registratierechten van 3% voor rechthebbenden of 12% in plaats van 21% BTW! De oplevering is voorzien op 31/10/2023.

De indeling is praktisch en als volgt ingedeeld: inkomhal/vestiaire, gastentoilet, bureau, ruime keuken met aanpalend de leefruimte, berging. Via de leefruimte kan men zich via de grote schuifraam begeven naar het terras/de tuin. Eerste verdieping: 4 ruime slaapkamers, badkamer. De zolder is via een vaste trap te bereiken en kan mits afwerking dienst doen als 5e slaapkamer/hobbykamer.

Comfort: ramen in driedubbele beglazing in zwarte PVC profiel behalve de schuifraam in ... hoogrendementsbeglazing met aluminium profiel, ventilatiesysteem type C+, inclusief zonnepanelen conform het EPB verslag, centrale verwarming op aardgas via een condensatieketel, volledig voorzien van vloerverwarming, de afwerking van de buitenzijde zit inbegrepen in de prijs conform de vergunde plannen! De renders dienen enkel ter illustratie.

Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak op kantoor op het nummer 089/20.90.88!
Lees meer Verberg