Ruime nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers te Maasmechelen (casco +)

Vraagprijs: € 435 000 Maasmechelen Groenstraat 88
Deze prachtige nieuwbouwwoning met maar liefst 4 slaapkamers en gelijkvloers bureauruimte is rustig gelegen in een residentiële woonwijk te Maasmechelen op een perceel van +- 5are. Deze energiezuinige woning behaalt een e peil 27 mits afwerking zoals voorzien in het EPB verslag en is zéér praktisch ingedeeld. Bij het huis hoort een vrijstaande garage met sectionale poort achteraan het perceel.
De woning wordt casco plus afgewerkt, dat wil zeggen dat de toekomstige eigenaar de woning volledig naar eigen smaak en budget kan afwerken!

Indeling: inkomhal, gastentoilet, gelijkvloers bureauruimte, berging, ruime woonkamer met veel lichtinval en aanpalend de keuken, via de woonkamer is er zicht en toegang tot het terras en de ruime achtertuin.
1e verdieping: nachthal, 3 ruime slaapkamers, badkamer voorzien voor een lavabo, inloopdouche, bad en toilet. Verder vinden we een tweede berging op verdieping terug.
Zolder: de zolder is bepleisterd en klaar om afgewerkt te worden naar zin, ook hier is een toilet voorzien.

Comfort: ... centrale verwarming op aardgas via een condensatieketel, overal vloerverwarming voorzien, ventilatiesysteem type D, ramen in driedubbele beglazing in PVC profiel, de leidingen voor het installeren van zonnepanelen zijn reeds voorzien, garage voorzien van water, elektriciteit en een aansluiting voor eventueel een laadpaal, beton voor het terras is reeds gestort!

Kortom een ruime en goed gelegen woning op een mooi perceel dat afgewerkt kan worden naar eigen keuze! Interesse? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 089/20.90.88.
Lees meer Verberg