Prachtig gerenoveerde ECO Tuinwijkwoning op 9a27ca perceel te Eisden

Vraagprijs: € 440 000 Maasmechelen Eikenlaan 33
Hierbij bieden wij u deze volledig gerenoveerde (2021) en instapklare karakteristieke mijnwerkerswoning te Eisden-Tuinwijk aan. De halfvrijstaande gezinswoning gelegen op een perceel van 09a 27ca werd tijdens de laatste 4 jaren tot in de puntjes gerenoveerd en geheel afgewerkt met kwalitatieve materialen.

De Tuinwijk werd in de 20e eeuw gebouwd ten behoeve van de arbeiders van de Steenkoolmijn van Eisden. Typerend zijn een aantal kenmerken, zoals de laanbomen langs de straten en de grote privé-tuinen. Sommige woningen hebben de monumentenstatus verdiend! Ook is het opgenomen als kandidaat op de lijst van Unesco werelderfgoed. Wilt u ook wonen in een fabelachtige wijk? Twijfel niet en reageer meteen!

De ruime woning van 257m² biedt de volgende indeling aan;
Op het gelijkvloers:
Bij het binnenkomen via de voordeur vallen de grote open ruimtes met veel lichtinval meteen op. De ruime woonkamer met tegelvloer biedt een mooi zicht op de tuin, een hypermoderne keuken in maatwerk met alle inbouwtoestellen en zelfs voor de happy cook ... een dubbele oven. De keuken sluit met zijn grote schuifpui perfect aan het achterterras. Een handige bergkamer/bijkeuken met schuifwanden biedt ruimte voor het wegleggen van allerlei spullen. Een praktische bureelruimte van 12 m² is ook voorhanden met een eigen ingangsdeur. Een ingerichte badkamer met inloopdouche en apart toilet staat eveneens ter beschikking.

Op 1ste verdieping:
Een prachtig afgewerkte trap leidt ons naar de bovenste verdieping met nachthal, 2 slaapkamers en een kleine bergkamer. In de nieuwe uitbouw bevindt zich de master-bedroom (85m²) met eigen ingerichte badkamer en zolderruimte.
Echt zalig genieten wordt in onze grote tuin uitgerust met dubbel terras, een verharde inrit aan het groot gazon en automatische poortbediening.

Kenmerken woonhuis:
- Werkelijk instapklaar zonder verdere kosten;
- Hoogwaardige afwerking met toepassing van topmaterialen;
- Nieuwe uitbreiding van 85m² als master bedroom en 2de badkamer;
- Vloerverwarming aanwezig op gelijkvloers & verdieping;
- Elektrische rolluiken rondom;
- Camerabewaking met monitorsysteem;
- Uitgerust met 16 zonnepanelen;
- Hyperuitgeruste maatwerkkeuken met alle inbouwtoestellen;
- 2 badkamers;
- Voorzien van 2 buitenterrassen ( achter - & zijterras);
- Energiezuinige afwerking met een laag EPC-score.

Klaar om dit pareltje van dichtbij te ontdekken ? Bel ons voor een afspraak tot bezichtiging op 089/20.90.88.
Lees meer Verberg