Ruime halfopen woning op 3a28ca perceel wind-waterdicht

Vraagprijs: € 285 000 Maasmechelen Heirstraat 306
Deze ruime halfvrijstaande woning is zeer goed gelegen, op een onderhoudsvriendelijk perceel van 3a 28ca, vlakbij allerlei commerciële faciliteiten, scholen, opvang en de verbindingswegen naar de autosnelwegen. De woning zal wind-waterdicht worden afgewerkt, dat wil zeggen dat de ruwbouw inclusief muurisolatie + ramen in strakke zwarte PVC profiel met driedubbele beglazing + dak zal worden afgewerkt in de prijs. Een groot voordeel is dat de verkoop zal geschieden onder registratierechten en geen 21% BTW!
De oplevering is voorzien op 31/08/2023.

De indeling is praktisch en als volgt ingedeeld: inkomhal/vestiaire, gastentoilet, bureau, ruime keuken met aanpalend de leefruimte, berging. Via de leefruimte kan men zich via de grote schuifraam begeven naar het terras/de tuin. Eerste verdieping: 4 ruime slaapkamers, badkamer. De zolder is via een vaste trap te bereiken en kan mits afwerking dienst doen als 5e slaapkamer/hobbykamer. De renders dienen enkel ter illustratie, u hebt dus de vrije keuze om de woning naar smaak af te ... werken.

Comfort: ramen in driedubbele beglazing in zwarte PVC profiel behalve de schuifraam in hoogrendementsbeglazing met aluminium profiel, zadeldak/plat dak, muren met muurisolatie, de buitenruimte zal enkel genivelleerd worden.
Interesse? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 089/20.90.88!
Lees meer Verberg