Casco woning met 3 slaapkamers en tuin te Maasmechelen 6%BTW

Vraagprijs: € 239 000 Maasmechelen Heirstraat 311 A
Deze interessante nieuwbouwwoning is residentieel gelegen in het hartje van Maasmechelen, op slechts enkele minuten van het centrum met tal van commerciële doeleinden, scholen, openbaar vervoer en de verbindingswegen naar de autosnelwegen E314 Nederland en Duitsland.

Heirstraat 311 A: deze woning in gesloten bebouwing is gelegen op een perceel van 3a 27ca en heeft een bewoonbaar oppervlakte van 136m² met 3 slaapkamers op verdieping en vooraan een carport. Dankzij haar praktische indeling in combinatie met de strakke en moderne architectuur zal dit nieuwbouwproject een eye-catcher worden. De gevelbreedte is +- 6m met een diepte van 15m. De woning is voorzien van een leuk terras met een mooie tuin.

De woning zal wind- en waterdicht afgeleverd worden en voorzien zijn van dubbele PVC beglazing in zwarte profiel en een plat dak roofing. De oplevering is voorzien in september 2023. Interessante verkoopsvoorwaarden gezien de verkoop zal geschieden onder het stelsel van 6% BTW aan rechthebbenden!

Interesse? Aarzel niet en ... contacteer ons voor een afspraak op kantoor op het nummer: 089/20.90.88. Lees meer Verberg