Instapklare halfopen gezinswoning met 3 slaapkamers te Maasmechelen

Vraagprijs: € 349 000 Maasmechelen Kloosterstraat 20
Deze energiezuinige en instapklare gezinswoning is gelegen in een mooie woonwijk op een onderhoudsvriendelijk perceel van 04a 74ca. Het gaat om een recente halfvrijstaande woning die strategisch zéér goed gelegen is, gezien er een vlotte verbinding is naar de verbindingswegen richting E314 en Nederland. In de directe nabijheid zijn er tal van voorzieningen zoals scholen, winkels en is het openbaar vervoer goed bereikbaar. Bovendien is er voldoende ontspanningsgelegenheid in de omgeving zoals de prachtige natuurvallei van de Kikbeekbron en het fietstraject ‘Fietsen door de Heide’.

Indeling: inkomhal, gastentoilet, woonkamer met veel lichtinval dankzij haar grote raampartijen, aansluitend treffen we een landelijke keuken aan die voorzien is van allerlei elektrische toestellen, technische berging met de afvoervoorzieningen. Via de woonkamer is er toegang tot het overdekt terras en de piekfijn aangelegde tuin, waar u ten alle tijde gezellig kan genieten in alle rust. Een met natuursteen afgewerkte trap leidt ons naar de eerste ... verdieping, waar we de 3 ruime slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet kunnen terugvinden. De inrit is volledig beklinkerd met automatische poortbediening. Tevens is er een zolder aanwezig.

Troeven:
- Instapklaar;
- Residentiële ligging;
- Recent uitgerust met 14 zonnepanelen met een vermogen van 4550 Wp;
- Energiezuinige afwerking met een laag EPC-score van 155 kWh/m²;
- Afgewerkte tuin.

Comfort: centrale verwarming op aardgas via een condensatieketel, dubbele beglazing in PVC profiel, ventilatiesysteem D aanwezig. Vrij bij akte.

Interesse? Aarzel niet en contacteer ons voor een bezichtiging op het nummer: 089/20.90.88.
Lees meer Verberg