Prachtig gerenoveerde Tuinwijkwoning met 3 slaapkamers te Eisden op 11a perceel

Vraagprijs: € 399 000 Maasmechelen Kapelstraat 7
Hierbij bieden wij u deze volledig gerenoveerde (2019) en instapklare karakteristieke mijnwerkerswoning te Eiden-Tuinwijk aan. De Tuinwijk werd in de 20e eeuw gebouwd ten behoeve van de arbeiders van de Steenkoolmijn van Eisden. Typerend zijn een aantal kenmerken, zoals de laanbomen langs de straten en de grote privé-tuinen. Sommige woningen hebben de monumentenstatus verdiend! Ook is het opgenomen als kandidaat op de lijst van Unesco werelderfgoed. Wilt u ook wonen in een fabelachtige wijk? Twijfel niet en reageer meteen!

Met een bijna 11a groot perceel heeft u alvast voldoende ruimte voor een staycation. Locaties zoals Maasmechelen Village, bioscoop Pathé, Terhills resort, winkelstraat Pauwengraaf, scholen en de autosnelwegen liggen op enkele minuten vanuit dit vertrekpunt. Ook de multiculturele restaurants zijn op wandelafstand.

Bij het binnenkomen vallen de grote open ruimtes met veel lichtinval meteen op. Multifunctionele open keuken met eiland geeft u zin om te koken voor familie en vrienden. Mega ruime woonkamer met ... zicht op de weide tuin zorgt voor buitens gevoel en is tevens uitgerust met airconditioning. Deels parketvloer en deels keramische tegels zorgen voor mooie harmonie van warm en strak concept.

De luxe badkamer op het gelijkvloerse ligt langs de eerste slaapkamer dat tevens een eigen dressing heeft. De badkamer is hoogwaardig afgewerkt met een grote inloopdouche. Boven bevinden zich nog twee volwaardige en ingerichte slaapkamers.

Tussen de woning en de garage is er nog een gezellig overdekt terras waar je zowel tijdens de warme als koude dagen kunt genieten. Dit terras is ook via de living bereikbaar. De mooie ruime tuin is deels beklinkerd en deels groen en afgewerkt met betonplaten en draad.

Kortom deze woning moet gezien worden.

Heb je vragen of je wilt bezichtigen aarzel niet en contacteer ons 089 20 90 88!


Lees meer Verberg