Karaktervolle vrijstaande woning met 5 slaapkamers op 13a perceel!

Verkocht Maasmechelen Kievitstraat 5
Deze karaktervolle woning is gelegen in een rustige en residentiële woonwijk, op een riant perceel van bijna 13 are.
De woning kan mits een opfrisbeurt omgetoverd worden tot een prachtige woning. Er zijn over de afgelopen jaren heen reeds renovatiewerken uitgevoerd, denk dan aan de centrale verwarming op aardgas, driedubbele beglazing in pvc profiel die reeds besteld zijn en in de prijs inbegrepen zijn. Het dak is eveneens gerenoveerd naar de hedendaagse normen. Dankzij het behoud van de authentieke elementen zoals de visgraten parketvloer en de houten balken heeft deze woning haar charmes behouden. De woning is strategisch gelegen vlakbij de verbindingswegen naar de E314 en autosnelwegen richting Nederland/Duitsland.

Indeling: inkomhal, ruime en lichtrijke woonkamer met open haard en visgraten parketvloer, ruime keuken met eetruimte, technische berging met doucheruimte, toilet.
Eerste verdieping: slaapkamer 1 met dressing, slaapkamer 2, slaapkamer 3 met lavabo, slaapkamer 4, slaapkamer 5/hobbykamer, badkamer met badkuip, lavabo ... en toilet. Verder is er een ruim overdekt veranda die in verbinding staat met de vrijstaande garagebox.

Troeven: Volledig onderkelderd, prachtige grote tuin, vrijstaande garage, overdekt terras, grondwater voorziening aanwezig, cv op aardgas via condensatieketel, driedubbele beglazing met pvc profiel, gerenoveerde dak.

Een prachtige en ruime woning in een leuke residentiële woonwijk! Interesse? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 089/20.90.88!
Lees meer Verberg