Duplex + handelsgelijkvoers te Eisden centrum

Vraagprijs: € 250 000 Maasmechelen Oude Baan 19
In het hart van het commerciële centrum van Eisden Maasmechelen, vlakbij Shopping M2, Fashion Point en de Pauwengraaf-winkelstraat, bevindt zich dit ruime duplex appartement met een handelsgelijkvloers.

De indeling omvat een momenteel verhuurd handelsgelijkvloers met een horecabestemming, en een appartement met een aparte inkomhal, een ruime woonkamer, twee keukens, een dubbele badkamer en twee ruime slaapkamers.

Het comfort wordt verzekerd door centrale verwarming op aardgas via een condensatieketel en pvc-ramen met dubbele beglazing.

Dit handelshuis heeft veel potentieel na een kleine opfrisbeurt, vooral als investeringspand, gezien het momenteel verhuurd is. Het appartement genereert een huurinkomst van 1150 euro per maand, terwijl het handelsgelijkvloers voor 800 euro per maand verhuurd wordt. Dit resulteert in een totale huurinkomst van 1950 euro per maand! Bovendien is er de mogelijkheid om het handelsgelijkvloers om te vormen tot een gelijkvloers appartement, mits aan de juiste voorwaarden wordt voldaan.

Wilt u meer ... informatie of een bezoek ter plaatse plannen? Neem dan zeker contact met ons op via het nummer: 089/20.90.88!
Lees meer Verberg