Duplex + handelsgelijkvoers te Eisden centrum

Vraagprijs: € 250 000 Maasmechelen Oude Baan 19
Pal in het midden van het commerciële centrum van Eisden Maasmechelen, nabij Shopping M2, Fashion Point en de winkelstraat Pauwengraaf treffen we dit ruim duplex appartement met handelsgelijkvloers aan.

Indeling: handelsgelijkvloers momenteel horeca. Het appartement heeft een aparte inkomhal. Ruime woonkamer, 2 keukens, dubbele badkamer en 2 ruime slaapkamers.

Comfort: centrale verwarming op aardgas via een condensatieketel, alle ramen bestaan uit pvc profielen met dubbele beglazing.

Na een kleine opfrisbeurt heeft dit handelshuis zeker veel te bieden. Zeker interessant als investeringspand gezien het momenteel verhuurd is. Het appartement is verhuurd aan 1150,00 euro en het handelsgelijkvloers verhuurd voor 800,00 euro/maand. Dit zorgt voor een totale huuropbrengst van 1950,00 euro per maand!
De mogelijkheid bestaat ook dat het handelsgelijkvloers omvergund kan worden naar een gelijkvloers appartement mits voldaan aan voorwaarden.

Wenst u meer informatie of een bezichtiging ter plaatse? Neem dan zeker contact met ons ... op via het nummer: 089/20.90.88! Lees meer Verberg