Prachtig gelegen tuinwijkwoning op ruim perceel!

Verkocht Maasmechelen Louis Mercierlaan 48
Deze charmante woning met 2 slaapkamers en riante perceel is residentieel gelegen in de bekende Eisden-Tuinwijk, op wandelafstand van het centrum van Maasmechelen. De Tuinwijk, kandidaat voor werelderfgoed Unesco, is gekend met zijn prachtige lanen midden in het groen. Allerlei horecazaken, shopping, ontspanningsmogelijkheden en de snelwegen zijn gemakkelijk te bereiken. De woning werd over de afgelopen jaren reeds gerenoveerd, onder andere het dak, de cv ketel en de badkamer.

Indeling: Inkomhal, mooi gerenoveerde badkamer, gastentoilet, ruime woonkamer met keuken die ingericht is met elektrische toestellen. Op de eerste verdieping treffen we de 2 ruime slaapkamers terug. De derde ruimte werd omgebouwd naar een tweede badkamer met douche, ligbad en toilet. Verder is er nog een dubbele garage met aansluitend een tuinberging. Kelder aanwezig.

Comfort: centrale verwarming op stookolie, ramen met enkele beglazing in aluminium profiel en rolluiken, prachtig en mooi onderhouden perceel.

Wilt u meer informatie over deze bijzondere ... woning of wenst u graag een bezichtiging? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 089.20.90.88!

Lees meer Verberg