Verzorgde hoekwoning met 3 slaapkamers en garage

Verkocht Maasmechelen Leopoldstraat 70
Deze verzorgde en grotendeels gerenoveerde hoekwoning vinden wij terug in een rustige woonwijk gelegen te Maasmechelen.
Door de goed georiënteerde ligging zijn faciliteiten zoals winkels, banken, scholen en de verbindingswegen binnen enkele minuten te bereiken.

Indeling is als volgt: U komt binnen via de inkomhal, aan de linkerzijde treffen we de keuken. De keuken bevindt zich in goede staat met de nodige apparatuur. Via de hal en de keuken is de leefruimte te bereiken, deze leefruimte heeft een gezellig en open karakter. Naast de leefruimte beschikt deze woning ook over een overdekte veranda. Hier kunt u dag in dag uit genieten van een rustmoment zowel in de zomer als in de winter. Via de schuifdeur kunt u vanuit de veranda de tuin bereiken. De tuin is verzorgd en door de groene heg afscheiding is er voldoende privacy. Naast de tuin vinden wij de garagebox. De drie slaapkamers zijn recent gemoderniseerd waarvan 2 slaapkamers beschikken over een airco. De badkamer is praktisch ingedeeld met een ligbad. U beschikt tevens over ... een aparte dressing voor jassen en over een apart toilet.

Troeven:
-Conform elektriciteitskeuring
-PVC ramen met dubbel beglazing en rolluiken
-Instapklaar

Wenst u een bezichtiging of wilt u meer informatie over deze woning? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 089.20.90.88!

Lees meer Verberg