Instapklare 3 slaapkamerwoning gelegen in rustige straat te Maasmechelen

Vraagprijs: € 249 000 Maasmechelen Brugstraat 52
Deze ruime en instapklare halfopen bebouwing is gelegen op een ruim perceel van 6a 27ca, in een rustige en kindvriendelijke straat te Maasmechelen. Gelegen op enkele minuten van het centrum van Maasmechelen en de verbindingswegen richting autosnelwegen E313/E314. De woonst is vrijwel volledig gerenoveerd over de jaren heen. Er werd namelijk overgeschakeld naar verwarming op aardgas via een condensatiegaswandketel, de ramen bestaan overal uit dubbele hoogrendementsbeglazing met pvc profielen, alle daken zijn reeds geïsoleerd en de keuken werd vernieuwd. Kortom, een instapklare woning met charmante tuin aan een betaalbare prijs!

INDELING
Gelijkvloers: inkomhal, ruime woonkamer, gesloten keukenruimte met ingerichte elektrische toestellen,. Zowel via de keuken als de woonkamer kan men zich begeven naar de tuin/het terras. Verder treffen we een berging met de aansluiting voor nutsvoorzieningen aan, gastentoilet en een badkamer met inloopdouche en badmeubel.
Eerste verdieping: 3 ruime slaapkamers.
Verder is er een volledig ... geïsoleerde zolderkamer welke volledig kan worden omgebouwd naar een 4e slaapkamer of hobbykamer! De tuin is volledig aangelegd en biedt zeer veel potentieel.

Wenst u meer informatie of een bezichtiging ter plaatse? Neem dan zeker contact met ons op via het nummer: 089/20.90.88!
Lees meer Verberg