Ruime halfopen nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers sleutel-op-deur!

Vraagprijs: € 399 000 Leopoldsburg Marnix Gijsenstraat 3
Deze halfopen woning met maar liefst 4 slaapkamers is gelegen op een mooi perceel van 2a 70ca in een rustige woonwijk. De woning wordt sleutel-op-deur afgewerkt met hoogwaardig materiaal waardoor u kan genieten van allerlei moderne comfort en uiteraard een energiezuinige woonst! U hebt als koper de mogelijkheid om zelf te kiezen in de afwerking van uw woning! Deze moderne halfopen woning biedt niet alleen een eigentijdse architectuur maar ook een uitgebreide lijst van hoogwaardige voorzieningen die het tot een echt thuis maken.

Indeling:
Gelijkvloers: Inkom, gastentoilet, bureau/slaapkamer, ruime leefruimte met eetruimte en open keuken, berging. Via de woonkamer/keuken is er rechtstreeks toegang tot het verhard terras en zicht op de mooie tuin.
1e verdieping. Ruime slaapkamer met dressing, slaapkamer 2, slaapkamer 3, wasplaats/berging, badkamer.
Zolderverdieping: ruim slaapkamer 4 met badkamer, technische berging.

Kenmerken:
De buitenafwerking van deze woning is zorgvuldig ontworpen om perfect te integreren in de omgeving ... en is inbegrepen in de prijs conform de vergunde plannen.
Verwarming: Geniet van comfortabele en energiezuinige verwarming dankzij de vloerverwarming via een lucht-water warmtepomp.
Duurzame energie: Het huis is uitgerust met zonnepanelen die voldoen aan de EPB-normen, wat resulteert in een garantie voor een E-peil onder de 20.
Ventilatie: type D ventilatiesysteem van Vasco.
Ramen: hoogwaardige driedubbele aluminiumbeglazing in strakke zwarte profiel, die niet alleen zorgen voor een moderne uitstraling maar ook voor optimale isolatie.
De koper geniet van de vrijheid om mee te kiezen in de afwerking van de vloer, de keuken en de badkamer! De verkoop geschiedt onder het btw-stelsel van 21%.

Oplevering: voorzien op 31 december 2024.
Bent u nog eigenaar van een huis of appartement en wenst u deze te verkopen? Maak dan zeker een afspraak met ons om uw eigendom te schatten. U heeft geen aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, u loopt als koper dus geen risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die Sensimmo gratis en vrijblijvend aanbiedt.

Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact met ons op het nummer 089/20
90 88
Lees meer Verberg