Instapklare en energiezuinige gezinswoning met 3 slaapkamers

Verkocht Lanaken Strodorp 4
Deze instapklare en energiezuinige gezinswoning met 3 ruime slaapkamers is gelegen in een rustige woonwijk te Veldwezelt op een perceel van maar liefst 7a 82ca! De woning heeft een totaalrenovatie ondergaan en voldoet hierdoor aan alle moderne comfort!

Indeling: inkomhal, gastentoilet, ruime woonkamer met eethoek, berging, ingerichte keuken met ingebouwde keukentoestellen. Via de keuken kan men zich begeven naar het terras en de prachtige tuin. Het gelijkvloers wordt verwarmd via vloerverwarming terwijl de verdieping wordt verwarmd via radiatoren.
Verdieping 1: 3 ruime slaapkamers, badkamer met inloopdouche en badmeubilair. Tevens is er een ruime zolder aanwezig die bereikbaar is via de zolderluik. deze kan mits afwerking dienst doen als een 4e slaapkamer of hobbyruimte.

Comfort: centrale verwarming via een condensatieketel, alle ramen in hoogrendementsbeglazing met PVC profiel. Zowel de muren, als het plafond zijn geïsoleerd, elektrische installatie is conform en goedgekeurd, ruim perceel.
Kortom, een instapklare en ruime ... gezinswoning op een mooi perceel!

Interesse? Aarzel dan niet en contacteer ons op het nummer 089/20.90.88 voor meer info!
Lees meer Verberg